>RESEP TRUFFLE

12 Sep

>
Bahan :

  • 50 ml susu cair
  • 25 gr mentega putih
  • 250 gr coklat masak,dipotong -potong
  • 6 keping biscuit marie
  • 150 gr coklat masak pekat leleh untuk pencelup

Bahan taburan :

  • 20 gr kelapa parut instan
  • 40 gr coklat masak pekat,diserut
  • 40 gr coklat masak putih,diserut

Cara membuat :

  1. Panaskan susu cair.Tambahkan mentega putih.aduk sampai meleleh.Angkat
  2. Masukkan potongan coklat masak susu.Aduk rata.Tambahkan biskuit Marie.Aduk rata
  3. Simpan dalam lemari es 1 jam sampai bias dibentuk.Bulatkan.Bekukan
  4. Celup ke bahan pencelup.Tabur dengan masing2 taburan.Dinginkan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: